8,4 инча

 • 8,4-инчна плоча за процену Модел: ЕКТ084

  8,4-инчна плоча за процену Модел: ЕКТ084

  Карактеристике:

  ● Заснован на Т5Л АСИЦ-у, 8.4 инча, 800*600, 16.7М боја, ТН екран;

  ● Стандардни сет инструкција (ТА) / ДГУСⅡ систем;

  ● 50Пин 0.5мм ФЦЦ прикључна жица;

  ● ТН угао гледања: 70/70/50/70 (Л/Р/У/Д) ;

  ● отпорни/капацитивни интерфејс екрана на додир;

  ● ФЛАСХ модул за проширење, може проширити 2 ФЛАСХ модула;