8 инча

 • 8,0 инча 1024×768 ЛВДС 40ПИН 0,5мм Интерфејс 300нит ИПС ТФТ ЛЦД ЛИ10768Т080ИА3098

  8,0 инча 1024×768 ЛВДС 40ПИН 0,5мм Интерфејс 300нит ИПС ТФТ ЛЦД ЛИ10768Т080ИА3098

  Карактеристике:

   8,0 инча, резолуција 1024×768 пиксела, ИПС-ТФТ-ЛЦД

  ● 16,7М боја, 300 цд/м², ЛВДС интерфејс

  ● Могу се реализовати отпорни додирни панел за ваздушно везивање и капацитивни додирни панел за ваздушно везивање /ОЦА везивање

  ● ОЕМ А-граде стакло, без лоших пиксела, потпуна инспекција, 30 дана напуњен процес старења

   

   

   

 • 8.0 инча 800×600 400нит РГБ 24бит интерфејс ТН ТФТ ЛЦД ЛН80600Т080ИА4098

  8.0 инча 800×600 400нит РГБ 24бит интерфејс ТН ТФТ ЛЦД ЛН80600Т080ИА4098

  Карактеристике:

   8,0 инча, 800×600 пиксела, ТН-ТФТ-ЛЦД

  ● 16,7М боја, 400 цд/м², РГБ_24бит интерфејс

  ● Могу се реализовати отпорни додирни панел за ваздушно везивање и капацитивни додирни панел за ваздушно везивање /ОЦА везивање

  ● ОЕМ А-граде стакло, без лоших пиксела, потпуна инспекција, 30 дана напуњен процес старења

   

   

   

   

   

 • 8.0 инча високе осветљености 900нит 800×600 РГБ 24бит интерфејс ТН ТФТ ЛЦД ЛН80600Т080ИА9098

  8.0 инча високе осветљености 900нит 800×600 РГБ 24бит интерфејс ТН ТФТ ЛЦД ЛН80600Т080ИА9098

  Карактеристике:

   8,0 инча, резолуција 800*600 пиксела, ТН-ТФТ-ЛЦД

  ● 16,7М боја, РГБ_24бит интерфејс, 900 цд/м²

  ● Могу се реализовати отпорни додирни панел за ваздушно везивање и капацитивни додирни панел за ваздушно везивање /ОЦА везивање

  ● ОЕМ А-граде стакло, без лоших пиксела, потпуна инспекција, 30 дана напуњен процес старења