Водич за развој

Т5Л УАРТ

 • Т5Л_ДГУСИИ Водич за развој апликација В2.7

 • Водич за развој Т5Л АСИЦ20220413

 • Водич за развој дигиталног видео екрана Т5Л

 • Т5Л_ДГУСИИ Сериал Цоммуницатион Протоцол

 • Упутство за развој екрана са упутством за Т5Л_ТА АИоТ ЛЦМ платформу

 • Водич за развој камере ФСК сабирнице

 • 41-Сериес-Видео-Сцреен-Усер-Мануал

 • Т5Л платформа ДМГ-25 серија Аналогни видео екран развој

 • Процес развоја екрана камере модела ДВИН 26В серије ФСК магистрале

 • Т5Л_ТА Водич за развој скупа инструкција (В3)

 • Документ о ВИФИ интерфејсу ТТ-1.2.6

 • Развој ЦОФ екранских апликација (Т5Л_ДГУСИИ)

 • Водич за развој ДВИН ОС платформе засноване на Т5Л ЦПУ (12.15)

 • Модбус водич за подешавање за ДВИН Т5Л (12.15)

 • Водич за развој Т5Л ДВИН ОС-а

 • Шема одбора за оцењивање

Андроид

Линук

ХМИ

Термостат